Bratislavská skopová roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 699 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 1004 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 88.2 mg
 - Draslík 490 mg
 - Vláknina 2460 mg
 - Vitamín A 2460 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.
 - 
                                2
Podlijeme, podusíme doměkka.