Rýžové palačinky s masem
Suroviny
- 300 g Mouka rýžová
 - 250 g Vepřové maso mleté
 - 150 g Filé rybí
 - 250 g Cibule
 - 100 g Zelí hlávkové bílé
 - 50 g Mrkev kořen
 - 8 g Sůl
 - 1 g Pepř černý mletý
 - 2 g Olej slunečnicový
 - 2 g Olej rostlinný
 - 500 ml Mléko polotučné
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 špetka Sůl
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 657 kcal
 - Sacharidy 74 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 957 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 302.8 mg
 - Draslík 394.2 mg
 - Vláknina 4260 mg
 - Vitamín A 4260 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nalijeme mléko, přisypeme rýžovou mouku, špetku soli, přidáme vejce a metlou vymícháme palačinkové těsto. V pánvi na másle usmažíme z těsta tenké světlé palačinky.
 - 
                                2
Do jiné mísy vložíme mleté vepřové maso, přidáme rybí maso, osolíme, opepříme, přidáme vejce a důkladně promícháme. Mrkev nastrouháme najemno, zelí nakrájíme na jemné nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                3
Všechnu zeleninu přimícháme k masu a necháme půl hodiny odležet. Masovou směs rovnoměrně naneseme na palačinky, zavineme a v pánvi na oleji smažíme dozlatova.