Dušené mangoldové taštičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 781 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 280.4 mg
 - Draslík 924.8 mg
 - Vláknina 5319.5 mg
 - Vitamín A 5319.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.2 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mangoldové listy omyjeme a minutu spaříme ve vroucí vodě, necháme okapat a vysušíme. V míse smícháme mleté maso, prolisovaný česnek, nasekanou citronovou trávu( 2g), oloupaný, nadrobno nakrájený galgán, nastrouhaný zázvor, vejce, omáčku hoisin a ve vodě namočené kostičky rohlíku, prohněteme a vytvoříme hladkou hmotu.
 - 
                                2
Hmotu rozdělíme na rozložené mangoldové listy a smotáme je do balíčků, zajistíme párátky. Bambusové košíky vysteleme citronovou trávou, vložíme do nich taštičky a pokapeme koriandrovýmn olejem. Vaříme v páře asi 30 minut.