Vepřová panenka v ostré marinádě
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 557 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 47 g
- Sodík 581 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 306.6 mg
- Draslík 741.3 mg
- Vláknina 187 mg
- Vitamín A 187 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 4.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na kostky. 
- 
                                2Vejce rozšleháme se solí, kečupem, worcesterem, sladkou i pálivou paprikou a pepřem. 
- 
                                3Maso vložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne v chladničce. 
- 
                                4Potom panenku opékáme na oleji na pánvi nebo můžeme grilovat. 
- 
                                5Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo čerstvý chléb. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        