Vepřový guláš s pórkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 629 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 380 g
- Sodík 764 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 112.9 mg
- Draslík 1700.1 mg
- Vláknina 19353.8 mg
- Vitamín A 19353.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a zvolna dusíme asi 30 minut. 
- 
                                2Očištěnou mrkev a pórek rozkrájíme na kolečka, oloupané brambory krájíme na kostičky. Přidáme k masu a ještě 20 minut společně dusíme. Nakonec guláš podle chuti osolíme a opepříme, před podáváním posypeme nasekanou petrželkou. 
- 
                                3Podáváme s chlebem nebo se zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        