Vepřová plec se smetanovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 456 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 38 g
- Sodík 370 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 121.3 mg
- Draslík 618.4 mg
- Vláknina 2462 mg
- Vitamín A 2462 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté, na plátky nakrájené maso opečeme na sádle, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a oloupaný, na nudličky nakrájený celer. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                2Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme smetanou smíchanou s moukou. Krátce povaříme a potom omáčku procedíme na maso. 
- 
                                3Šťávu nemusíme cedit, můžeme ji ponechat s kousky vařené zeleniny. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        