Vepřová plec s třešňovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 770 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 57 g
- Sodík 259 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 142 mg
- Draslík 1187.6 mg
- Vláknina 9709.6 mg
- Vitamín A 9709.6 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6712.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso dobře omyjeme, prošpikujeme rozmarýnem a dáme marinovat na 120 minut do oleje s nasekaným rozmarýnem a pepřem. Poté maso pečeme 90 minut při 225 °C. Občas přelijeme vypečenou šťávou. Jakmile pečeně zezlátne, snížíme teplotu na 200 °C. 
- 
                                2Třešně vypeckujeme a necháme 15 minut povařit, podlité 100 ml vody, šťávu osolíme a opepříme. 
- 
                                3Třešně přidáme 15 minut před koncem pečení do pekáčku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        