Játrový mišmaš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Játra vepřová
  • 100 ml Voda pitná
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Vegeta
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika zelená
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 162 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 376.3 mg
  • Draslík 509 mg
  • Vláknina 2592 mg
  • Vitamín A 2592 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, játra, rajčata a papriku nakrájíme na kousky.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriku s rajčaty a dusíme. Poté vsypeme mletou papriku, přidáme játra, zarestujeme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 3

    Před podáváním játra dochutíme vegetou a solí.

Komentáře k receptu