Polské medovo-mandlové řezy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 142 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 100.8 mg
 - Vláknina 2183.2 mg
 - Vitamín A 2183.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vyšleháme cukr, tekutý med, bílky a citrónovou šťávu do husté pěny, přidáme oboje mandle, na jemno nakrájenou citrónovou kůru, mouku a důkladně promícháme.
 - 
                                2
Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto a pečeme v předem vyhřáté troubě na 120°C po dvaceti minutách vypneme a necháme ještě chvíli dosušit.
 - 
                                3
Vyndáme a necháme vychladnout.
 - 
                                4
Krájíme na malé řezy.
 - 
                                5