Polévka gulášová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 179 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 483 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 1.9 mg
 - Draslík 244.6 mg
 - Vláknina 2027.3 mg
 - Vitamín A 2027.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, poté přidáme očištěné maso nakrájené na malé kousky, vše osmahneme a jakmile se vyduší šťáva, přidáme hladkou mouku a vše zasmahneme. Kromě papriky přidáme všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem tolik, aby bylo maso ponořené. Vše pak dusíme téměř do měkka.
 - 
                                2
Na drobno nakrájené brambory přidáme k měknoucímu masu, dolijeme vývar dle potřeby a dovaříme.
 - 
                                3
Papriku rozmíchanou v trošce sádla přidáme až na úplný závěr.
 - 
                                4
Polévku podáváme s pečivem.