Křen jablkový
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 41 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 1 g
- Sodík 305 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 1.5 mg
- Draslík 205.3 mg
- Vláknina 1530 mg
- Vitamín A 1530 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout. 
- 
                                2Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka. Vše přisolíme a přidáme cukr a ocet. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        