Krupicové petit fours
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 714 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 52 g
- Sodík 25 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 101.6 mg
- Draslík 84.2 mg
- Vláknina 2426.4 mg
- Vitamín A 2426.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve v míse rozšleháme vejce, přidáme cukr, kypřicí prášek, vanilkový cukr a olej. Utřeme dohladka. Poté přisypeme postupně za stálého míchání krupici a vymícháme lehké těsto. 
- 
                                2Troubu předehřejeme na 180C a vymažeme pečící plech. 
- 
                                3Z těsta vytváříme kuličky o velikosti zhruba vlašského ořechu. Naskládáme je na plech, mírně rozplácneme dlaní, posypeme moučkovým cukrem. 
- 
                                4Pečeme 20minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        