Tlačenka bez obalu sterilovaná
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 36 g
- Sodík 88 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 1.3 mg
- Draslík 100 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tlačenkovou směs při přípravě smícháme s vývarem z kostí a kůže, aby byla řidší. Rozdělíme do sklenic a ihned zavíčkujeme. 
- 
                                2Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout, mezitím sklenice několikrát převrátíme a uložíme na temném a studeném místě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        