Jehněčí burger s gorgonzolou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 964 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 1373 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 210 mg
 - Draslík 596.4 mg
 - Vláknina 11006.8 mg
 - Vitamín A 11006.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1900.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
1) Housku rozpůlíme a opečeme na grilu řeznou stranou dolů.
 - 
                                2
2) Z mletého masa vytvarujeme bochánek, uprostřed uděláme důlek a grilujeme 4 minuty z každé strany.
 - 
                                3
3) Jablko nakrájíme na měsíčky 0,5 cm tlusté a také je krátce grilujeme.
 - 
                                4
4) Poté co maso poprvé otočíme, dáme na opečenou stranu jablko a gorgonzolu a necháme roztavit.
 - 
                                5
5) Spodní i horní díl housky potřeme kečupem. Na spodní díl dáme špenátové listy, na to maso, červenou cibuli a horní díl burgeru.