Tatarák z lososa II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 52 mg
 - Draslík 397.9 mg
 - Vláknina 4312 mg
 - Vitamín A 4312 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.
 - 
                                2
Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.
 - 
                                3
Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.