Thajský nudlový salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 239 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 71.3 mg
 - Draslík 444.8 mg
 - Vláknina 2081.6 mg
 - Vitamín A 2081.6 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso potřeme olejem a ze všech stran osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi (z každé strany pečeme 4 minuty). Poté maso zabalíme do alobalu a necháme 10 min odpočívat.
 - 
                                2
Nudle uvaříme podle návodu.
 - 
                                3
Připravíme omáčku: prošleháme rybí omáčku, limetkovou šťávu a cukr.
 - 
                                4
Nudle podáváme s masem nakrájeným na plátky, přelité omáčkou a posypané čerstvými bylinkami a proužkami chilli papričky.