Zelenina po čínsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Pórek
  • 100 g Paprika zelená
  • 20 g Cibule
  • 30 g Med včelí
  • 10 g Solamyl
  • 200 g Mrkev kořen
  • 100 g Kompot ananasový
  • 20 g řepkový olej
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 287 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 279.7 mg
  • Vláknina 11262 mg
  • Vitamín A 11262 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a očistíme zeleninu a nakrájíme jí na nudličky, pórek a cibuli na kolečka.

  • 2

    Necháme okapat šťávu z ananasu a nakrájíme ho na kostičky. Nadrobno nasekáme česnek.

  • 3

    Rozehřejeme olej, krátce osmahneme česnek, přidáme papriky, mrkev, pórek a cibuli, osolíme, orestujeme, přidáme šťávu z ananasu , med a curry koření, podusíme.

  • 4

    Po změknutí zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody, přidáme ananas a znovu krátce povaříme.

Komentáře k receptu