Dušený, kapustový nákyp
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 662 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 846 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 729.3 mg
 - Vláknina 6447.5 mg
 - Vitamín A 6447.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mraženou kapustu necháme rozmrazit, scedíme, vymačkáme vodu a dáme okapat. Česnek oloupeme, nastrouháme, položíme do skleněné mísy, přilijeme olej a v mikrovlnné troubě na 2 minuty zahřejeme. Do mísy přisypeme připravenou kapustu, přiklopíme a pokračujeme v dušení ještě 3 minuty. Mleté maso osolíme, opepříme, zamícháme a položíme do mísy, maso zalijeme rozšlehanými vejci se sýrem, přiklopíme a vrátíme na 2 minuty do mikrovlnné trouby. Hotové jídlo vytáhneme, přiklopené necháme minutu odležet a už můžeme porce nakládat na talíře.