Bramborový salát s brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 117 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 2.2 mg
 - Draslík 686.3 mg
 - Vláknina 11810 mg
 - Vitamín A 11810 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce. Po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Spolu s nahrubo nasekanou cibulí vsypeme do mísy, zakapeme octem a osolíme.
 - 
                                2
Mrkev nakrájíme na kolečka, brokolici na růžičky a ředkev na kostičky. Vložíme do vroucí vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Do jogurtu vmícháme olej a sojovou omáčku. Vychladlou zeleninu překlopíme do mísy a zalijeme jogurtovou zálivkou. Salát dobře promícháme a podáváme vychlazený.