Kari krůtí plátky s jeřabinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 296 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 54 mg
 - Draslík 271.5 mg
 - Vláknina 332 mg
 - Vitamín A 332 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky lehce naklepeme, osolíme a orestujeme na oleji. Když maso lehce zhnědne, přeložíme je na talíř. Do výpeku přidáme mouku, lehce orestujeme, vsypeme kari, zalijeme vodou, vložíme maso a dusíme pod poklicí, doměkka.
 - 
                                2
Na talíři porce masa ozdobíme jeřabinami a podáváme s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.