Nadívané kuře po polsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 603 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 338 mg
 - Draslík 437.7 mg
 - Vláknina 2204.5 mg
 - Vitamín A 2204.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozkrájené rohlíky namočíme do mléka, přidáme cibuli a játra a vše umeleme na masovém strojku. V misce utřeme polovinu másla se žloutky, přidáme namletou směs, nasekaný kopr, sůl a pepř, podle potřeby strouhanku a nakonec bílky. Vše důkladně promícháme a vzniklou nádivkou naplníme uvnitř nasolené kuře. Sešijeme nebo sepneme jehlami, povrch kuřete osolíme a posypeme kmínem.
 - 
                                2
V pekáči rozpustíme máslo, kuře do něj vložíme, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi hodinu, podléváme šťávou, ke konci pečení odkryjeme, aby se kůže opekla dozlatova.