Kapří salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kapr obecný
  • 200 g Ředkvička
  • 100 g Cibule - nať
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 dl Voda pitná
  • 1 dl Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 368 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 267 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 496.1 mg
  • Vláknina 2759.5 mg
  • Vitamín A 2759.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.5 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného kapra osolíme a upečeme na oleji. Zbavíme jej kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.

  • 2

    K připravené rybě přidáme vodu, koření, nakrájenou cibuli a ředkvičky. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu