Zelené papriky v pikantním nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 16 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 971 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 87.9 mg
 - Vláknina 1708 mg
 - Vitamín A 1708 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky dobře omyjeme a propícháme je vidličkou.
 - 
                                2
V hrnci svaříme ocet, vodu, sůl a pepř.
 - 
                                3
Papriky naskládáme do skleněné nádoby s těsnícím víčkem, zalijeme nálevem, dobře uzavřeme a necháme vychladnout.