Chilský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 7 g
- Sodík 489 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 63 mg
- Draslík 626.2 mg
- Vláknina 1360.1 mg
- Vitamín A 1360.1 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.2 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a smažíme za stálého míchání na rozehřátém oleji.
-
2
Asi po 2 minutách přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, po dalších 2 minutách přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, kečup, worcester, sůl a chilli koření. Vše krátce podusíme.