Rybí čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 234 mg
 - Draslík 172.8 mg
 - Vláknina 5455.7 mg
 - Vitamín A 5455.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné sledě vykostíme, nasucho opražíme na teflonové pánvi a rozdrtíme v hmoždíři.
 - 
                                2
Rozvaříme kokos, utřeme česnek a smícháme je s chilli a kari kořením a solí. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova.
 - 
                                3
Nakonec všechny suroviny smícháme a pražíme, až je čatní suché.