Pekingský zelný salát s červeným vinným dresinkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 76 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 92.6 mg
 - Draslík 334.3 mg
 - Vláknina 2733.3 mg
 - Vitamín A 2733.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.1 mg
 - Vitamín E 10.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve provaříme červené víno, červený vinný ocet a nasekanou šalotku, dokud se tekutina z poloviny neodpaří. Poté necháme vychladnout.
 - 
                                2
Mezitím pekingské zelí očistíme, omyjeme, necháme okapat a nasekáme na jemné nudličky. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                3
Do vychladlého svařeného vína postupně zašleháme žloutek, hořčici a olej, až vznikne krémová omáčka. Dochutíme solí a pepřem. Ředkvičky promícháme se zelím, přelijeme dresinkem a podáváme.