Rizoto čínské
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 152 g
 - Sodík 1332 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 34.4 mg
 - Draslík 377.7 mg
 - Vláknina 13407.8 mg
 - Vitamín A 13407.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.2 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme olej ve velkém woku. Přidáme pokrájenou cibuli, pět čínských koření, rozetřený česnek a vše smažíme minutu. Přidáme pokrájenou klobásu, mrkev a zelenou papriku a vše zamícháme. Přidáme rizotovou rýži a minutu smažíme.
 - 
                                2
Přiléváme postupně zeleninový vývar a mícháme, dokud se tekutina zcela nevsákne a rýže nebude měkká.
 - 
                                3
Přidáme nakrájenou pažitku a poslední dávku vývaru.
 - 
                                4
Rizoto rozdělíme do misek a podáváme teplé.