Thajský mangový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 44.6 mg
 - Draslík 175.1 mg
 - Vláknina 4650 mg
 - Vitamín A 4650 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakládané mango scedíme, vložíme do mixéru, přidáme šťávu vymačkanou z limety, nastrouhanou limetkovou kůru a zpracujeme na hladkou kaši. Můžeme rovněž rozmačkat šťouchadlem na brambory a propasírovat přes síto.
 - 
                                2
Smetanu v míse smícháme s jogurtem a vyšleháme hustý krém. Poté zlehka vmícháme připravené mango. Směs rozdělíme lžičkou do skleněných pohárů a 1-2 hodiny necháme vychladit v lednici.
 - 
                                3
Po vyjmutí ihned podáváme, můžeme dozdobit plátky čerstvého manga.