Nejlepší čína z vepřového
Suroviny
- 600 g Vepřová kýta
 - 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 2 kávová lžička Solamyl
 - 0.5 kávová lžička Kari koření
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks Paprikové lusky čerstvé
 - 0.5 ks Pórek
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 391 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 710.2 mg
 - Vláknina 2734.8 mg
 - Vitamín A 2734.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou vepřovou kýtu, papriky, pórek a cibuli nakrájíme na zhruba stejné kousky. Vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou, přidáme worcester, sójovou omáčku, kari koření, Solamyl a olej. Směs promícháme a necháme chvíli v chladu proležet.
 - 
                                2
Potom směs smažíme na pánvi do změknutí masa a ihned podáváme.