Polévka se zeleninou a tofu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 9 g
- Sodík 1132 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 4.3 mg
- Draslík 404.7 mg
- Vláknina 9680 mg
- Vitamín A 9680 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.7 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci ohřejeme vývar, přidáme kari pastu a rozpustíme ji za stálého míchání. Přidáme limetkové listy a cukr, sójovou omáčku a krátce povaříme. Přilijeme limetkovou šťávu a přisypeme pokrájenou mrkev. Vaříme asi 7 minut. 
- 
                                2Špenát a tofu dáme do 4 misek a přelijeme polévkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        