Vepřová panenka v ostré marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 581 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 306.6 mg
 - Draslík 741.3 mg
 - Vláknina 187 mg
 - Vitamín A 187 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 4.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Vejce rozšleháme se solí, kečupem, worcesterem, sladkou i pálivou paprikou a pepřem.
 - 
                                3
Maso vložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne v chladničce.
 - 
                                4
Potom panenku opékáme na oleji na pánvi nebo můžeme grilovat.
 - 
                                5
Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo čerstvý chléb.