Křepelka na medu marinovaná v pěti druzích koření
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 84 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 500.8 mg
 - Vláknina 5083.8 mg
 - Vitamín A 5083.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Po obou stranách rozkrojte kuchyňskými nůžkami každou křepelku tak, abyste mohli lépe vytáhnout páteř.
 - 
                                2
K pracovní ploše si přimáčkněte každou křepelku a přichyťte dvěma bambusovými grilovacími jehlami.
 - 
                                3
Rozdrťte v hmoždíři badyán se skořicí, fenyklovými semínky, hřebíčkem a pepřem. Přidejte česnek, med, cibuli a sójovou omáčku. Vše promíchejte.
 - 
                                4
Na tác dejte křepelky, zalijte marinádou a osm hodin nechte marinovat.
 - 
                                5
Na rozpálený rošt vložte marinované křepelky a 8 minut grilujte z každé strany. Maso potírejte během pečení zbylou marinádou.
 - 
                                6
Hotové křepelky položte na lůžka z banánových listů a ozdobte jarní cibulkou.