Zeleninové kari
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1966 kcal
- Sacharidy 415 g
- Tuky 32 g
- Sodík 633 mg
- Bílkoviny 87 g
- Uhlovodany 415 g
- Cholesterol 0.6 mg
- Draslík 7303.3 mg
- Vláknina 109750 mg
- Vitamín A 109750 mg
- Vitamín B6 2.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 595.3 mg
- Vitamín E 5.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu. 
- 
                                2Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce. 
- 
                                3Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        