Polévka z plodů moře
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 1515 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 96.7 mg
- Draslík 209.4 mg
- Vláknina 2632.5 mg
- Vitamín A 2632.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme. 
- 
                                2Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme. 
- 
                                3Polévku nalijeme do misek a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        