Marináda na králičí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 716 kcal
 - Sacharidy 186 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 118 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 186 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 3502 mg
 - Vláknina 144083 mg
 - Vitamín A 144083 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 151.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 70.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na plátky, obložíme jí porce masa, zakapeme citronovou šťávou a posypeme kořením a petrželkou.
 - 
                                2
Necháme marinovat nejméně 4 hodiny.