Medová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 104 g
 - Cholesterol 490.7 mg
 - Draslík 220.4 mg
 - Vláknina 500 mg
 - Vitamín A 500 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.
 - 
                                2
Žloutky třeme v kastrůlku a zvolna přidáváme med, až do spotřebování celé dávky. Kastrůlek dáme na mírný plamen a hmotu mícháme do zhoustnutí. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Z bílků ušleháme pevný sníh, přimícháme jej do vychladlých žloutků s medem, nalijeme do sklenek a dáme vychladit.