Vepřová panenka s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Fazolky mražené
  • 100 g Křen
  • 500 g Vepřová panenka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 šálek Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 259 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 410 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 73.3 mg
  • Draslík 858 mg
  • Vláknina 4271.3 mg
  • Vitamín A 4271.3 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.

  • 2

    Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, omyté, nasekané fazolky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou fazolky měkké.

  • 3

    Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Každou porci můžeme posypat nastrouhaným křenem.

Komentáře k receptu