Bramborový salát s Mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 511 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 31.5 mg
 - Draslík 464.5 mg
 - Vláknina 7551.8 mg
 - Vitamín A 7551.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.7 mg
 - Vitamín E 5.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory vaříme ve slupce v osolené vodě 25 minut, scedíme je, oloupeme a nakrájíme na dílky.
 - 
                                2
Pinie nasucho opražíme na pánvi do zlatova. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme zrnek. Dužinu pokrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Smícháme ocet, hořčici, sůl a pepř a zvolna zašleháváme olej. Zálivku vmícháme do brambor.
 - 
                                4
Slaninu, nakrájenou na kostičky rozškvaříme na pánvi do křupava. Brambory, omytou Rukolu, Mozzarellu a rajčata smícháme, rozdělíme na talíře. Salát posypeme piniemi a slaninou a ihned podáváme.