Farfalle se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 88 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 403 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 88 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 538.3 mg
 - Vláknina 11612 mg
 - Vitamín A 11612 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
 - 
                                2
Na pánvi osmažíme doměkka na 2 lžících olivového oleje plátky tykve a cukety. Vmícháme drcený česnek, jarní cibulky, proužky červené papriky a kukuřici a smažíme ještě 2-3 minuty. Potom do směsi vmícháme rajčata.
 - 
                                3
K těstovinám přidáme zbývající olivový olej a čerstvou petrželku, rozdělíme je na talíře a navrch upravíme zeleninovou směs.