Tagliatelle s cibulí na smetaně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Těstoviny Tagliatelle
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 350 g Cibule
  • 35 g Sýr Parmezán
  • 60 g Cibulka jarní
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 125 ml Hovězí vývar základní
  • 125 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 723 kcal
  • Sacharidy 103 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 839 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 102 g
  • Cholesterol 55.3 mg
  • Draslík 213 mg
  • Vláknina 10917.5 mg
  • Vitamín A 10917.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.

  • 2

    Na másle osmažíme cibuli. Vmícháme do ní hovězí vývar a smetanu a omáčku vaříme asi 10 minut. Osolíme a opepříme.

  • 3

    Těstoviny smícháme s omáčku a opatrně promícháme. Porce ozdobíme hoblinkami parmazánu a nakrájenou jarní cibulkou.

Komentáře k receptu