Bramborový salát s chorizem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 265 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 294.8 mg
 - Draslík 714.9 mg
 - Vláknina 9343 mg
 - Vitamín A 9343 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme. Pokud máme rané brambory, nemusíme je loupat, větší brambory nakrájíme.
 - 
                                2
Vejce také uvaříme.
 - 
                                3
Fazolky povaříme jen dvě minuty poté je polijeme studenou vodou, aby si zachovaly krásně zelenou barvu.
 - 
                                4
Klobásu chorizo nakrájíme na kolečka a osmažíme na pánvi. Poté ji vyjmeme z pánve a na tuku z klobásy smažíme drcený česnek jednu minutu.
 - 
                                5
Na talíře rozdělíme brambory, fazolky, chorizo, vinný ocet a petrželku a vejce, nakrájená na čtvrtky.