Krupicová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 718 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 168.2 mg
 - Vláknina 565.4 mg
 - Vitamín A 565.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání postupně nasypeme krupici a krátce povaříme, až krupice nabobtná.
 - 
                                2
Ochutíme solí, polévkovým kořením, rozdělíme do misek, posypeme nasekanou petrželkou nebo pažitkou a podáváme.