Rajčatový salát s vejci a jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 211 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 2190 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 150.1 mg
 - Draslík 567.5 mg
 - Vláknina 8530 mg
 - Vitamín A 8530 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Natvrdo uvařená vejce a sterilovanoé okurky nakrájíme na kolečka a cibuli jemně nasekáme.
 - 
                                2
Vše urovnáme na talířky a zalijeme zálivkou z jogurtu, smetany, majolky, octa, soli a cukru.