Hovězí polévka s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 772 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 47.4 mg
 - Draslík 26.8 mg
 - Vláknina 6371.5 mg
 - Vitamín A 6371.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hovězí maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a nové koření. Vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu.
 - 
                                2
Vývar slijeme do jiného hrnce, přidáme mraženou zeleninu a chvíli povaříme.
 - 
                                3
Než se zelenina uvaří, tak uvařené maso pomeleme na masovém mlýnku.
 - 
                                4
Dochutíme bujónem a po jeho rozpuštění polévku odstavíme. Jednotlivé porce polévky na talíři doplníme mletým masem a nakrájenou zelenou petrželkou.