Pažitkový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 51.3 mg
 - Draslík 79.5 mg
 - Vláknina 963 mg
 - Vitamín A 963 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pažitku a mladý kopr omyjeme pod tekoucí vodou, tu setřepeme a bylinky drobně pokrájíme.
 - 
                                2
V misce smícháme zakysanou smetanu se smetanovým jogurtem a bylinkami. Dip dochutíme solí, podáváme ho vychlazený.