Tvarohová nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1649 kcal
 - Sacharidy 184 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 301 mg
 - Bílkoviny 116 g
 - Uhlovodany 163 g
 - Cholesterol 776.4 mg
 - Draslík 704.9 mg
 - Vláknina 3996.8 mg
 - Vitamín A 3996.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Utřeme společně máslo, cukr, vanilinový cukr, žloutky a přidáme tvaroh, citronovou kůru a omyté rozinky.
 - 
                                2
Nakonec do nádivky zlehka vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků.
 - 
                                3
Tvarohovou nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.