Uleželý sýr s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 360 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 20 g Česnek
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Bobkový list
  • 1 kávová lžička Nové koření celé
  • 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 1 kávová lžička Pepř červený celý
  • 1 ks Cibule
  • 5 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 497 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 183.7 mg
  • Vláknina 4684.7 mg
  • Vitamín A 4684.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 5.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli na menší kousky a česnek na plátky.

  • 2

    V míse smícháme olej, bobkový list, pepř, nové koření, petrželku a papriku. Do hotové směsi vmícháme nakrájené suroviny a celé necháme v chladničce několik dní odležet.

Komentáře k receptu