Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 560 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 698.6 mg
- Vláknina 2352.5 mg
- Vitamín A 2352.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
-
2
Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.