Zabíjačková delikatesa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 ks Jelítka domácí žemlová
  • 1 ks Jitrnice domácí
  • 2 stroužek Česnek
  • 10 dkg Vepřové škvarky
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 881 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 32 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 105 mg
  • Draslík 7.8 mg
  • Vláknina 355.7 mg
  • Vitamín A 355.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jelítka a jitrnici vymačkáme, přidáme pokrájené škvarky, česnek a strouhanku.

  • 2

    Směs dle chuti okořeníme a řádně promícháme.

  • 3

    Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.

Komentáře k receptu