Tvarohová pěna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Cukr krupice
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 50 g Ořechy vlašské
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 2 polévková lžíce Marmeláda rybízová
  • 3 polévková lžíce Smetana
  • 4 polévková lžíce Lesní plody - mražené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 809 kcal
  • Sacharidy 160 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 157 g
  • Cholesterol 185.1 mg
  • Draslík 74.5 mg
  • Vláknina 2335 mg
  • Vitamín A 2335 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh ušleháme s cukrem, marmeládou, žloutky a smetanou na hladký krém.

  • 2

    Přimícháme rozsekané ořechy, tuhý sníh z bílků a vychladíme.

  • 3

    Podáváme doplněné drobným ovocem

Komentáře k receptu